Meglepő: Susan Sarandon biszexuális

Susan Sarandon, az amerikai színészlegenda egy interjúban árulta el, hogy nőkkel és férfiakkal is szívesen randevúzna.

Magánélete tele van fordulatokkal

A 74 éves színészlegenda, Susan Sarandon egy interjúban vallotta be, hogy biszexuális – a kijelentés pedig mindenkit meglepett, mert a színésznő világéletében nagy férfifaló hírében állt és előszeretettel legyeskedett férfi színész kollegái körül – akkor is, ha azok éppen párkapcsolatban voltak!

Első szerelmével, a görög- amerikai Chris Sarandonnal 1967-ben házasodott össze, 12 év után viszont elváltak az útjaik – igaz, a színésznő megtartotta férje vezetéknevét, mert annyira szerette azt a filmjeiben használni. Később Louis Malle francia filmrendezővel, Sean Penn-nel és David Bowie-val is alkotott rövidebb-hosszabb ideig egy párt, míg végül találkozott elsőszülött gyermeke (Eva Amurri színésznő – a szerk.) apjával, Franco Amurri olasz filmrendezővel.

A pár soha nem házasodott össze, mert Susan többé nem akarta magát senkihez sem odaláncolni – és végül a színésznőnek igaza is lett, mert 3 év együttjárás után az egyik filmjének forgatásán találkozott élete (eddigi) legnagyobb szerelmével, az Oscar-díjas Tim Robbins-szal, akitől még két fia született. A kapcsolatnak 2009-ben lett vége, mikor Susan megismerkedett a nála három évtizeddel fiatalabb (!) Jonathan Brickley milliárdos üzletemberrel – akivel öt éven át jóban-rosszban együtt voltak.

Kíváncsi vagy, miért lett biszexuális a színésznő? Cikkünknek még nincs vége, lapozz tovább a következő oldalra!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2