Megházasodott a Jackson-lány

A Jackson-klánról ritkán hallunk örömhíreket, főleg, amióta meghalt Michael Jackson. Az év utolsó hónapjában azonban úgy tűnik, hogy ezt szeretnék megváltoztatni a család női tagjai, akik decemberben már 2 jó hírrel is szolgáltak.

Az első hír, amit nemrég mi is leközöltünk, hogy a „King of Pop” lánya - Paris Jackson - sikeresen befejezte a kórházi kezelést, így öngyilkossági kísérlete után ismét hazatérhetett a családjához. A legújabb hír, hogy az agyonműtött La Toya Jacksonra végre rámosolygott a szerelem. Párja, Jeffre Phillips nemrég megkérte a kezét és pár napja össze is házasodtak.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A szerelmesek december 6-án mondták ki a boldogító igent, így a karácsonyt már friss házasokként töltik. A „US Weekly” értesülései szerint a pár Los Angelesben kelt egybe, és meglepő módon csupán a legközelebbi barátokat és a családot hívták el a nagy eseményre.

Reméljük, hogy ez a házasság tovább tart, mint La Toya Jackson első frigye, aminek a hetedik évben vetett véget.

Fotók: mtv.com, bossip.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.
Sztárok
Gondoltad volna, hogy épp ez a híresség dobogtatta meg a trónörökös szívét?