Sztárok

Botrányos, mi derült ki Meghan Markle esküvőjéről: a hercegné olyan tett, ami szégyenfoltot ejthet a megítélésén

A brit királyi családhoz fűződő feszült viszonya miatt már számos botránnyal hozták összefüggésbe Meghan Markle nevét, ám az igazi feketeleves még csak most jöhet.

Mi lesz ebből?

Meghan Markle és Trevor Engelson kapcsolata a filmszakmán belül bontakozott ki, amikor a majdani hercegné még a Briliáns elmék című sorozat szereplője volt, a férfi pedig producerként tevékenykedett. Az első találkozásra egy közös barátjuk által szervezett partin került sor, ahol Trevor pillanatok alatt belehabarodott a színésznőbe. Hamarosan randizni kezdtek, kapcsolatuk pedig egyre komolyabbá vált, mígnem 2011-ben eljegyezték egymást, néhány hónappal később pedig oltár elé álltak, nemsokára azonban kiderült, hogy nem működik a házasságuk, így 2013-ban a válás mellett döntöttek. Mint ismert, Meghan azóta rátalált az igaz boldogságra, méghozzá Harry herceg oldalán, ám Trevor máig nem igazán tudta túltenni magát a történteken, pletykák szerint pedig hamarosan önéletrajzi könyvében teregetheti ki a szennyest a házasságukkal kapcsolatban. Sőt: nagyon úgy néz ki, hogy külön kitér majd az esküvő napjára is, amely információk szerint korántsem volt botrányoktól mentes. Részletek a galériában!

Meghan Markle és Trevor Engelson 2013-ban mentek szét, amiben nem volt köszönet; a válás nem zajlott túl békésen, amit az utóbbi fél mind a mai napig nem dolgozott fel.
Kattints a további képekért!

A sussexi hercegi pár a Mentális Egészség Világnapján New Yorkba utazott, Meghant egy nyilvános rendezvényen ragadták magával heves érzelmei.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.