Sztárok

Micsoda sztárallűr! Meghan Markle sosem engedte, hogy ezt a testrészét filmezzék

A sussexi hercegné színésznőként meglehetősen sokat engedett meg magának - állítják a rossz nyelvek.

Kitálalt egy operatőr

Meghan Markle-t már jóval azelőtt hercegnőnek szólították, hogy egyáltalán találkozott volna későbbi férjével, Harry sussexi herceggel - mesélte el egy operatőr a Daily Star nevű brit bulvárlapnak. A szakember évekkel ezelőtt együtt dolgozott az akkor még színésznőként tevékenykedő későbbi hercegnével. A férfi elmondta, hogy a 38 éves hercegné kiállhatatlan természete, sztárallűrjei, állandó követelőzése miatt kapta a nem túlságosan kedves ragadványnevet. Meghan állítólag nagyon szigorú szabályokat fektetett le a forgatásokon, megközelíteni is alig lehetett, és minden munkája során ukázba adta a stábnak, hogy méregdrága pezsgőt rendeljenek neki.

Lapozz, tudd meg a további részleteket!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....