Meghan hercegné egyre rosszabbul van, Harry nagyon félti a feleségét

Vajon meddig bírja még?

Színésznőből hercegnő

Adott egy gyönyörű, népszerű hollywoodi színésznő és egy királyi ház világhírű és jómódú trónörököse, akik egymásba szeretnek és a fényűző esküvő után, csodálatos gyermekük születik. A sztori nem véletlenül ismerős, hiszen már kétszer is előfordult ilyen a történelemben. Az amerikai filmcsillag, Grace Kelly 1956. április 18-án házasodott össze III. Rainer monacói uralkodó herceggel, 62 évvel később pedig egy honfi- és pályatársa, Meghan Markle házasodott be a brit királyi családba, mikor feleségül ment II. Erzsébet királynő sármos unokájához, Harry herceghez. Az esküvő után mindkét pár életében a családalapítás játszotta a főszerepet, Grace hercegnőnek három, Meghannak pedig eddig egy gyermeke született.

Hasonlóan alakult a két színésznő élete, de a sussexi hercegné biztosan nem örülne, ha sorsának következő felvonása is olyanná válna, mint Grace Kelly-é. A tragikus sorsú monacói hercegné ugyanis mindössze 53 éves volt, amikor meghalt.

A hercegné nemrég egy meglepően őszinte interjúban elárulta, nagyon kevesen kérdezték meg tőle eddig, hogy tényleg jól van-e. Bevallotta, tulajdonképpen iszonyatosan nehéz időszak van mögötte, anyának, a brit királyi család tagjának és feleségnek lenni megerőltetőbb, mint azt a média gondolná. Láthatóan a könnyeivel küzdött a beszélgetés alatt, és nem rejtette véka alá az igazi érzéseit, hogy valóban nincs most a csúcson. Természetesen férje támogatja, amiben tudja, és félti is nejét, nehogy Diana sorsára jusson, aki szintén nehezen viselte a hercegnőséggel járó nyilvánosságot.

Lapozz a részletekért!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!