Sztárok

Végre! Meghan és Harry elbűvölő karácsonyi fotón mutatta meg először a kis Lilibetet

Ez lesz az első karácsony a sussexi hercegi pár életében, amit már két gyermekük társaságában tölthetnek.

Mozgalmas esztendők vannak mögöttük

Meghan Markle és Harry sussexi herceg meglehetősen eseménydús két esztendőn vannak túl. 2020 elején időzített bombaként robbant a hír a világsajtóban: szeretnének függetlenedni a brit királyi udvartól, és a saját lábukra állnának. A közbeszédben tréfásan csak Megxitként emlegetett folyamatot természetesen nem mindenki nézte jó szemmel: akadtak, akik azon a címen vádolták meg Harryéket, hogy elárulják a királyi famíliát és II. Erzsébet királynőt, ugyanakkor rengetegen akadtak, akik azonnal a sussexi pár mellé álltak. Meghan és Harry előbb Kanadába, majd az Egyesült Államokba tették át székhelyüket, azóta megalapozták új, független és civil életüket, és mind fizikailag, mind pedig érzelmi értelemben eltávolodtak a monarchiától.

Meghan Markle 2021 tavaszán vallotta be egy interjúban, hogyan tette módszeresen pokollá az életét a brit királyi család, s azt sem rejtette véka alá, hogy legreménytelenebb, legelkeseredettebb pillanataiban már az öngyilkosságot fontolgatta. Markle azzal vádolta meg a brit királyi famíliát, hogy szándékosan kiközösítették, elsőszülött gyermekét, Archie-t pedig rasszista megjegyzésekkel illették. Meghan Oprah Winfrey-nek adott interjúja az idei év egyik nagy szenzációjává vált, ugyanakkor csak tovább mélyítette a már amúgy is kibékíthetetlennek tűnő ellentétek a sussexiek és a királyi család többi tagja között.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.