Sztárok

Tragédia a királyi családban: Meghan Markle elvetélt

Megrendítő bejelentést tett az egykori sussexi hercegné.

Drámai vallomás

Meghan Markle-nek szerdán a New York Times-ban jelent meg egy személyes hangvételű írása, amiben arról vallott, hogy második gyermekével volt várandós. Mint fogalmazott, éppen a kis Archie pelenkáját cserélte ki, amikor hirtelen éles fájdalmat érzett. Rögtön kórházba szállították, itt derült ki, hogy elvesztették a babát. Az eset még júliusban történt az egykori hercegi pár Los Angeles-i otthonában. Harry-vel vigasztalhatatlanok voltak, csupán mostanra sikerült valamennyire feldolgozniuk a tragédiát.

Egy júliusi reggelen történt a szörnyű tragédia, ami Meghan szavaival élve ugyanolyan átlagosan indult, mint az összes többi: felébredt, megetette a kutyákat, kicsit összepakolt, majd kisfia szobájába ment.
Kattints a további képekért!

Újra forrnak az indulatok a brit királyi családban.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.