Sztárok

Meghan olyat tett, amire senki sem számított: legújabb fotójával üzent a királyi családnak a hercegné

Váratlan fotóval és bejelentéssel rukkolt elő Harry neje: Meghan a friss képen egyenesen ragyog, és egy meglepő kiegészítőt is felvett a fotózásra, mellyel sokak szerint a hercegné Károlynak és Katalinnak is üzent.

Meg sem viselik őt a történtek?

Hetek óta a brit királyi család történéseitől hangos a sajtó: először azzal voltak tele a lapok, hogy Katalin egy komoly hasi műtéten esett át, majd jött a bejelentés, hogy Károlyt prosztata-megnagyobbodással műtik. Nemsokkal később kiderült az is, hogy Sára yorki hercegnét bőrrákkal diagnosztizálták, az i-re pedig az tette fel a pontot, hogy a palota egy közleményben jelentette be, hogy a király rákos megbetegedésben szenved. A királyi család rajongói így hát nem véletlen, hogy tűkön ülve várják a híreket a família tagjaival és egészségügyi állapotával kapcsolatban. Egy biztos: Harry visszatért Londonba egy rövid találkozóra a hír hallatán, hogy édesapja mellett lehessen, Meghan azonban nem tartott vele, hanem az Egyesült Államokban maradt. Sokan úgy vélik Sussex hercegnéjét nem igazán viselik meg a hírek, legújabb fotója alapján viszont a legtöbben arra gyanakodnak, hogy a hercegné mégis csak szívén viseli férje családjának sorsát, legalábbis erről árulkodik Meghan egyik kiegészítője, amit az egykori színésznő a fotózáson viselt. A friss kép egyébként annak apropóján készült, hogy Markle egy fontos dolgot jelentett be a napokban a fotóval – galériánkban mutatjuk, és a további izgalmas részleteket, valamint a rajongók spekulációit is elolvashatod!

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Harry a Károllyal való villámtalálkozása után szinte azonnal visszatért Kaliforniába, ahol felesége, Meghan Markle társaságában kapták lencsevégre: az exszínésznő épp pazar Range Roverét vezette, miközben láthatóan igencsak jókedvű volt és boldog.
Kattints a további képekért!

A 75 éves brit uralkodó felesége, Kamilla királyné társaságában látogatott el egy istentiszteletre a norfolki Sandringhamben.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...