Sztárok

Meghan hercegné ügyesen taktikázik - Így függetleníti Harryt a királyi családtól

A fizikai távolság már adott, most az anyagi leválásuk érdekében machinál.

Bye, bye, palota!

Valóságos bombaként robbant a hír év elején, hogy a 35 éves sussexi herceg, Harry és neje, a 38 éves Meghan Markle kilépnek a királyi családból. Visszavonulásuk híre sokként érte az egész világot. Kiválásuk csúcspontjaként a hercegi pár el is költözött a palotából, majd a hercegné szülőhazájában kezdtek új életet. A család a közvélemény felé úgy nyilatkozott, hogy elfogadják és támogatják az elszakadó családtagokat, de valójában fenekestül felfordult az élet, mióta Los Angelesbe, az Egyesült Államokba tette át a pár a székhelyét. Ők azonban köszönik, jól vannak így, sőt, már anyagi boldogulásukon is el kezdtek dolgozni, Meghan hercegné ugyanis szeretné, ha teljes gazdasági függetlenségben élhetnének Amerikában.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.