A királynő őrjöng: Meghan sokkoló döntést hozott a babájáról

Erre senki nem számított.

Jön a baba

Az egész világ lázban ég, hogy végre megszülessen Meghan és Harry első közös gyereke. Annak ellenére, hogy az már kiderült, a hercegi pár nem jelenik majd meg a lépcsős fotózásra, ahogy korábban Katalin és Vilmos, mindenki várja, hogy láthassa a kicsiről az első felvételeket. Nemrég az egykori színésznő és a herceg külön Instagram-oldalt is kapott Sussex royal néven, és egészen eddig azt pletykálták, hogy valószínűleg ezen a platformon jelentik majd be a pici érkezését, képekkel mellékelve. Most viszont azt írja a Daily Express, hogy a hercegné meggondolta magát, és divatmagazinban debütálna a babával. Erzsébet királynő természetesen nem fogadta örömmel az ötletet.

Vogue címlap

A lap úgy értesült, hogy Meghan szeretne szervezni a szülés után egy exkluzív Vogue-fotózást, hogy az angol magazin címlapjára kerülhessen a babával, és ott debütáljanak a képek. "A hercegné mindent meg akar tenni, hogy a királyi család hagyományaitól eltérően kezelje a szülést, és az azt követő dolgokat. Persze ez feszültséget generál a família tagjaival, kiváltképp a királynővel, aki nagyon ellenzi a hollywoodi csillogást és show-t. Meghan úgy gondolja, mivel ő a gyerek anyja, neki van joga döntéseket hozni" - nyilatkozta egy névtelen bennfentes a portálnak.

A kicsi most már bármikor megszülethet, a Daily Mail megírta, hogy Meghan hercegné édesanyja is megérkezett Londonba, ez is egy jel lehet, hogy nem sokat kell várni a babára...

Friss fotókon mutatta meg a kiályi család.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!