Megdöbbentő hír - Chloe Moretz halálhírét keltették

A fiatal színésznő, Chloe Moretz Svájcba utazott, hogy végre kipihenje a munka fáradalmait. Pihenése azonban gyorsan kudarcba fulladt, miután egy internetes oldal a halálhírét keltette, ezzel megrémítve rokonait, barátait és nem utolsó sorban rajongóit.

Rossz vicc

Vasárnap egy szörnyű hírt közölt a The Global Associated News: „Egy snowboard baleset következtében elhunyt Chloe Moretz. A színésznő és kezdő snowboardos a svájci Zermattban pihent családjával és barátaival. Szemtanúk arról számoltak be, hogy Chloe elvesztette uralmát a snowboard fölött, majd nagy sebességgel nekiment egy fának.” Továbbá azt írta az internetes oldal, hogy Chloet mentőhelikopterrel kórházba szállították, de pár órával később belehalt sérüléseibe.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Amint Chloe tudomást szerzett az álhírről, Twitteren közölte rajongóival, hogy nincs semmi valóságalapja a hírnek: „Gőzöm nincs, hogy ezt ki találta ki, de ez gusztustalan. Nem vagyok halott. Nem haltam meg snowboardozás közben. Itt Svájcban még a hó sem esik.” Leginkább azon akadt ki a színésznő, hogy szeretteire is a frászt hozta a hír írója: „Hozzátartozóim sírva hívtak fel, hogy megtudják élek-e még. Ilyet ne találjatok ki. Ez nem igaz. Élek. Betegek vagytok.”

Reméljük, hogy a fiatal színésznő szavai elgondolkodtatják az oldal szerkesztőit, és végre abbahagyják a rémhírkeltést.

Fotók: gotceleb.com; photoshootbloger.blogspot.com; Teen Vogue

Oldalak

Szólj hozzá Te is!