Sztárok

Rá sem lehet ismerni Megan Fox-ra, elhagyta ikonikus védjegyét: Szinte teljesen más ember lett az új megjelenésével

Megan Fox egy igazi szexszimbólum, aki nemcsak dögös, de Machine Gun Kelly-vel való kapcsolata óta néha felborzolja a kedélyeket furcsa tetteivel, emlékezzünk csak arra, mikor a páros megitta egymás vérét. Szóval zajlik körülötte az élet, most azonban külsőleg teljesen átalakult.

Ikonikus hajszín

A 36 éves színésznőnek mindig is a sötétbarna, néha fekete haj volt a védjegye, amitől szabályosan világítottak élénk kék szemei. Most azonban úgy döntött, hogy vége a sötét hajas időszaknak. A képleírás szerint a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza inspirálhatta a hajszínét, ahol a Targaryen-ház tagjainak hófehér haja van. Kattints a galériára a képekért!

A tennessee-i származású színésznőt a legtöbbször ezzel a megjelenéssel láthattuk: csodásan fényes fekete haj, jellegzetes smink cicás tusvonallal.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.