Sztárok

Nyolc év után szakított vőlegényével Meg Ryan

Csaknem egy évtizedig tartó románc ért véget.

Hollywood kivetette magából

Az utóbbi időben nem sokat hallani Meg Ryanről. A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb komikája (aki számtalan alkalommal alkotott emlékezetes duót a kiváló színésszel, Tom Hanksszel) már régóta nem kell Hollywoodnak. Ugyan teljesen nem hagyott fel a filmezéssel, és időről-időre még kamerák elé áll, sosem tudott visszakapaszkodni azokra a magaslatokra, ahol évtizedekkel ezelőtt trónolt, és félő, ez most már nem is fog megváltozni a jövőben. Az egykor körülrajongott filmcsillagra egyébként jószerivel már rá sem lehet ismerni, annyiszor szabatta már át az arcát, és ahogy sok más, az öregséget nehezen viselő hollywoodi nagyasszony esetében, úgy Meg Ryannél sem bizonyult nyerő húzásnak a (túlzásba vitt) arcplasztika. A sztárnak ráadásul most még a magánélete is válságba került.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...