Sztárok

Napvilágra hozta a féltve őrzött titkot: kiteregette a szennyest a népszerű sorozatsztár, őszintén vallott a szexuális életéről

Matthew Perry életének legrosszabb és legfájdalmasabb pillanatait tárja az olvasók elé a nemrég megjelent memoárjában. A Jóbarátok sztárja drog- és alkoholfüggősége mellett olyan titkokról is lerántja a leplet, amikről korábban sosem beszélt a nyilvánosság előtt.

Megrázó vallomás

Mint ahogyan azt a Femcafe.hu is megírta, november 1-jén megjelent a Jóbarátok Chandler Bingjét alakító Matthew Perry Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című memoárja, amelyben a színész kíméletlen őszinteséggel és részletességgel számol be arról, hogy életveszélyes helyzetbe sodorta az addikciója. Az 53 éves sorozatsztár a könyvben elárulja: alkohol- és gyógyszerfüggősége miatt halálközeli élményben volt része, és csak a szerencsének köszönheti, hogy életben maradt. A kötetben azonban nemcsak a súlyos addikcióját járja körül, kitér ugyanis a szexuális életére, valamint feltárja az átélt kudarcokat is. Részletek a galériában!

Matthew Perry nem titkolja tovább az igazságot: memoárjában őszintén leírja, hogy függősége miatt volt, amikor a szíve 5 percre megállt. "Az orvosok azt mondták a családomnak, hogy két százalék az esélye annak, hogy életben maradok" - idézte fel a szörnyű időszakot a sorozatsztár, aki ECMO-gépre is felkerült, amire általában végstádiumú szívbetegeket kötnek.
Kattints a további képekért!

Ma már szinte lehetetlen elképzelni a Jóbarátokat az eredeti szereplőgárda nélkül, éppen ezért megdöbbentő, hogy kis híján más színészek és színésznők alakították a fő karaktereket.

Leadfotó: Kevin Winter/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.