Lefújták az esküvőt: szakított a Jóbarátok sztárja és évtizedekkel fiatalabb menyasszonya

Mégsem házasodik ötven felett a Jóbarátok sztárja. Eddig is sokan aggódtak érte, barátnője azonban reménysugárnak tűnt, aki ki tudja őt húzni a gödörből. Most ennek is vége, és félő, hogy a színésznek így már nem lesz megálló a lejtőn.

Vége a szerelemnek, meghiúsult az esküvő

Az utóbbi időszakban egészen úgy tűnt, hogy szakmailag és magánéleti szempontból is rendeződik végre az 51 éves Matthew Perry élete. A színész a kilencvenes és kétezres évek ikonikus sikerszériájával, a Jóbarátokkal robbant be a köztudatba, ahol a szellemes, ám kissé szerencsétlen Chandler Binget formálta meg. A sorozat tíz évig futott, ez alatt Perry sztárstátuszba emelkedett, aminek hatására megjárta a mennyet és a poklot is. Többször volt elvonókúrán (állítása szerint pár év teljesen ki is esett neki a drogfüggősége miatt, nem nagyon emlékszik semmire, ami a sorozat harmadik és hatodik évada között zajlott), és súlyproblémákkal is küzdött, ennek ellenére ebben az időszakban a szereplők közül neki futott a legjobban a szekere: szerepelt például a Bérgyilkos a szomszédom-filmekben Bruce Willisszel, és a Bolond szél fúj című vígjátékban Salma Hayekkel.

Ahogy azonban vége lett a Jóbarátoknak, nem annyira találta meg a helyét Hollywoodban. Elkerülték a zajos sikerek, akár filmben, tévében vagy színházban próbálkozott. Legtöbbször csak a kinézete miatt került a figyelem középpontjába: még mindig vannak problémái a súlyával, és a folyamatos fogyás-hízás, a korábbi függőségek, vagy csak az idő vasfoga eléggé megrágcsálták a külsejét.

A Jóbarátok: Újra együtt című különkiadással óriási esélyt kapott a sorstól, hogy ismét felragyogjon a csillaga. Újra a figyelem középpontjába került, de a rajongók leginkább csak azt vették észre, mennyire le van épülve és hogy kollégáival ellentétben alig szólalt meg a különkiadásban. És ha ez még nem volna elég, most kiderült, hogy a magánéletében sincs minden rendben.

Lapozd fel a galériánkat!

Rögös életút jutott a Jóbarátok című kultsorozat sztárjának, Matthew Perrynek. Karaktere, Chandler Bing élete a szériában idilli módon ért véget, az őt alakító színész sorsa azonban nem alakult olyan fényesen.
Kattints a további képekért!

Egy válás soha nem egyszerű, főleg ha a világ két leghíresebb emberéről van szó. Lassan öt éve tart a pereskedés Hollywood egykori álompárja között, és nagyon úgy tűnik, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie most már sosem köt tűzszünetet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak