Matt LeBlanc visszatér - 5 tény, amit nem tudtál Joey-ról

A Jóbarátok olasz csődöre New York után Los Angelest fekteti két vállra. Joey megérkezett a Comedy Centralra, mi pedig összeszedtünk néhány meglepő dolgot a Matt LeBlanc formálta figuráról.

1. Joey-nak öltönyre sincs szüksége a csajozáshoz!

Mi a közös Los Angelesben és New Yorkban? Hát, hogy sok a jó csaj. Joey-nak azonban még ki se kell öltöznie ahhoz, hogy találjon magának valakit estére, hisz hét lánytestvér mellett nőtt fel. Bizony, az olaszok imádják a gyerekeket, a nagycsalád egyik előnye pedig az, hogy a testvérek kisegítik egymást, így Joey-nak volt kitől tanácsokat kérnie, ha megakadt a nők becserkészésében.

2. Mindez annyira igaz…

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
… hogy Joey épp, hogy kijárta a hatodik osztályt, máris elcsábította egyik tanárnőjét és egy fülledt, együtt töltött éjszaka lett a rövid románc végeredménye.

3. Azért van, amitől Joey is fél!

Mégpedig Istentől. Az olasz hagyományoknak megfelelően, római katolikusnak nevelték Joey-t a szülei, amelyet annyira komolyan vett a macsó színészjelölt, hogy ő adta össze végül jóbarátait, Monicát és Chandlert is. Az ehhez szükséges engedélyeket a netről töltötte le.

Oldalak

Fashion&Beauty
Jennifer Lopez meglepte a rajongóit a legutóbbi összeállításával.
Sztárok
Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.
Fashion&Beauty
Vannak olyan retró trendek, amelyek visszatérésének nagyon örülünk, egyes termékeket azonban legszívesebben örökre elfelejtenénk. Azt, hogy a következő ruhadarab melyik kategóriába tartozik, mindenki...