Mi történt? Csúnyán elengedte magát a Jóbarátok sztárja: felismerhetetlenre hízott Matt LeBlanc – fotók

A Joey Tribbiani karakterét megformáló Matt LeBlanc mindig is óriási népszerűségnek örvendett a hölgyek körében. S bár sármjából 54 éves kora ellenére sem veszített semmit, a róla készült legfrissebb fotókon jól látszik, kissé elengedte magát az utóbbi időben.

Pocakot növesztett

1994-től egészen 2004-ig futott minden idők egyik legnépszerűbb sitcomja, a Jóbarátok: a széria rajongói 10 évadon keresztül követhették végig Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross és Chandler mindennapjait, az elsöprő sikert pedig jól bizonyítja, hogy 2021 áprilisában a készítők úgy döntöttek, egy különkiadással koronázzák meg a széria töretlen népszerűségét. A Jóbarátok: Újra együtt címen debütált epizód végre lehetőséget adott arra, hogy sok éves várakozás után a hat színész újra összeálljon és felüljön a nosztalgiavonatra, ahonnan természetesen a Joey karakterét megszemélyesítő Matt LeBlanc sem hiányozhatott. Persze közel húsz év után senkitől sem várható el, hogy pontosan ugyanúgy nézzen ki, mint fiatal korában, így nyilvánvalóan a Jóbarátok sztárjai is sokat változtak egykori önmagukhoz képest, a legnagyobb átalakuláson azonban minden bizonnyal LeBlanc ment keresztül– legalábbis ami a pluszkilókat illeti. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest most a népszerű színész:

A rajongók szinte messiásként várták a Jóbarátok – Újra együtt című film érkezését, melyben az egykori szereplők újra összegyűltek, hogy felelevenítsék a munkájuk gyümölcsét, no meg a közösen megélt legemlékezetesebb pillanatokat.
Kattints a további képekért!

Charlize Theront bikinis paparazzi fotók leplezték le, miközben Görögországban nyaralt családjával.

Leadfotó: Eddy Chen/CBS via Getty Images

Oldalak