Gyökeresen megváltozott Marsi Anikó élete

Három hónap után jön a rehabilitáció.

Nehéz időszakon esett át

A Tények műsorvezetője márciusban súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében megbotlott, és olyan szerencsétlenül esett, hogy combcsonttörést szenvedett. A híradóst azonnal műteni is kellett, majd egy csinos kis gipszet kapott a lábára. A baleset alatt Anikó teljesen magára maradt, férje, Palik László ugyanis akkor még javában forgatta az Exatlon Hungary című műsort a Dominikai Köztársaságban. A baleset teljesen átírta a Palik-Marsi család életét, ám lassacskán minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Lekerült a gipsz

Bár a teljes rehabilitáció még hosszú hónapokba telhet, a Bors információ szerint a gipsz végre lekerült Marsi Anikóról. "A gipszet egy merevítő fémszerkezet váltotta fel, amivel napról napra jobban tudom mozgatni a lábam. Nagyon jó érzés volt, hogy végre van egy kis szabadságom e téren, de azért a teljes rehabilitációra még időt kell szánni. Most egy botra támaszkodva tudok járni, és pár napja már azt elhagyva is próbálkozom. Igaz, még csak sántikálva, de azért bot nélkül is haladok, szóval látom az alagút végén a fényt" - mondta Marsi Anikó.

Hiányzik neki a sport

A gipsszel járó kellemetlenségeket a híradós viszonylag nagyon jól viselte, egyetlen dologgal azonban képtelen megbékélni: sérült lába miatt képtelen sportolni. Bár a mozgást mellőznie kell, a tévés elmondta, családja és barátai segítsége nélkül nem tudta volna átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!