Sztárok

Majka elárulta nekünk: Ekkor jöhet az esküvő

Tervezési szakaszban vannak.

Gyerekkoráról mesélt a rapper

Ma délelőtt egy igen különöleges helyen találkoztunk Majkával. Egy gyermek fogászati rendelő vendége volt, ahol sokat mesélt a kapcsolódó élményeiről. A DentálKópé nyitórendezvényén a sztár csak ámult a barátságos környezet láttán, saját gyermekkori élményei köszönőviszonyban sincsenek a ma átadott rendelő atmoszférájával:

"Ha az iskolából hiányozni akartam, akkor rögtön fogorvoshoz mentem, mert ott egész napra kaptunk igazolást. Ennek volt egy elég nagy hátránya, Dr. Erős Klárának hívták. A doktornő autószerelőket megszégyenítő karral rendelkezett, amit mind arra használt, hogy vizsgálat nélkül, az összes fogunkat kihúzza. De ózdi kamaszgyerekként volt egy-két csúnyább balhé, ahol szintén gondoskodtak róla, hogy kevés fogam maradjon." - árulta el élményeit az énekes-műsorvezető.

Majkának két kisfiából a nagyobbik, Marián hamarosan fogászati kezelésre szorul, mivel örökölte édesapjától a híresen rossz fogazatot. De más részleteket is megosztott velünk családjáról az énekes az eseményen.

Lapozz, az interjú a követekező oldalon!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...