Szerinted ki legyen Miss World Hungary idén? Szavazz a legszebbre!

Szeretnénk megtudni, kit tartanak a legszebbnek a Femcafe olvasói a Magyarország Szépe 2017-es döntősei közül. Ki megy idén a Miss World világversenyre?

Hamarosan itt van a Magyarország Szépe döntője

Június 18-án tartják 2017-ben a Magyarország Szépe döntőjét, amelyet a nézők a Duna TV-n, valamint a Duna World csatornán követhetnek nyomon. Sarka Kata nemrég bemutatta a 20 legjobb versenyzőt, akik hamarosan táborozni indulnak. Nagyon fel kell kötniük a gatyát, ez ugyanis nem a pihenésről fog szólni, négy alversenyen is bizonyítaniuk kell. A Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent során négyen kiesnek majd. A döntőben már csak 16-an fognak szerepelni. Tavaly Gelencsér Timi fejére került a korona, aki mindent megtett a győzelemért, végül a 20 legszebb között végzett az a washingtoni világversenyen. Reméljük, idén talán akad valaki, aki még Kulcsár Edina 2014-es eredményét is túlszárnyalja, hiszen őt akkor a világ 2. legszebb nőjének választották.

Természetesen már megindultak a találgatások, mindenki szeretné tudni, kinek a fejére kerül korona 2017-ben. Mi például arra vagyunk kíváncsiak, a Femcafe olvasói szerint ki az a lány, aki megérdemelné a koronát.

Lapozz, szavazd meg, ki a legszebb!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!