Kevin apa lett – Megszületett Macaulay Culkin első gyereke

A Reszkessetek betörők! egykori cuki gyereksztárja nemrégiben első gyermeke érkezésének örülhetett. A pici édesanyja szintén korán kezdte építeni a színészi karrierjét.

Megszületett Macaulay Culkin és Brenda Song kisfia

Minden idők legnépszerűbb ünnepi vígjátékának főhőse mindössze tízévesen elérte mindazt, amire olyan sokan vágynak: az egész világ megismerte a nevét, sőt: pár éve azt is tudjuk, hogy Kevin nélkül nincs karácsony. A főszerepet játszó Macaulay Culkin azóta már a negyvenedik születésnapját is megünnepelte. Gyerekként sikert sikerre halmozott, de mégsem lett belőle felnőttként nagy sztár. Korábbi drogproblémái ellenére mára már teljesen tiszta és megbirkózott mentális betegségével is, az utóbbi időben pedig újra egyre több filmes munkát kezd vállalni.

Korábban nyolc évig Mila Kunis volt a párja, pár éve pedig a Disney Channelről is ismerős Brenda Songgal alkot egy párt a színész. Nemrég első gyermekük érkezésének örülhettek, aki igazán különleges jelentéssel bíró nevet kapott.

A részletekért lapozd fel a galériánkat!

Brenda és Macaulay pár évvel ezelőtt találkoztak a Changeland című közös filmjük thaiföldi forgatásán. Nem sokkal később összeköltöztek egy elbűvölő házba, ami elé Culkin sárgaköves utat épített, csak úgy, mint az Óz, a nagy varázslóban. Igazán romantikus!
Kattints a további képekért!

Az 51 esztendős díva új Instagram-fotóján rágódik a fél világháló.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak