Kiderült, hogy ki vezette az autót, ami elgázolta LL Junior kisfiát

A tragédia után először szólalt meg a zenész.

Tragédia

Múlt szombat délután, hat órakor halálos baleset történt Zuglóban, melyben egy hároméves kisfút gázoltak halálra. Később kiderült az áldozat az ismert zenész, LL Junior kisfia, Dávidka volt, ám a baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A feldolgozhatatlan tragédiát követően az énekes közösségi oldalán reagált a történtekre.

Fotó: Tv2/ Mokka

Nincsenek szavak

A szombati tragikus események után az énekes úgy döntött az újságíróknak, a szakmának és a rajongóknak is egy vasárnapi posztban reagál a történtekre. "Felszállt a mennybe a kisangyalom...Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt. Köszönöm a részvét nyilvánításokat, elnézést de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. (...) "- fogalmazott az énekes, aki ebben a Facebook posztban reagált a történtekre.

Gázolás

A Bors információi szerint a gázoló egy 76 éves férfi volt, aki azóta is képtelen felfogni a történteket, és a lap szerint teljesen összetört, és képtelen megbocsájtani magának. A férfit azóta marcangolja lelkiismerete, pedig biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva, tiszta állapotban közlekedett - ezt a rendőrség hivatalosan megerősítette a lapnak.

Gyertyákkal emlékeznek

A baleset helyszínén most is tucatnyi mécses emlékeztet a tragédiára, melyekkel részvétüket szeretnék nyilvánítani, mindazok a rajongók, ismerősök barátok és családtagok, akik együtt éreznek az énekessel.

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!