Bíróság elé áll L.L. Junior halálra gázolt kisfiának édesanyja - ezzel vádolják

A 40 éves zenész gyermeke két évvel ezelőtt vált autóbaleset áldozatává.

Emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki

Két évvel ezelőtt halálra gázolták a 40 esztendős magyar zenész, L.L. Junior kisfiát. A tragikus autóbaleset Budapest XIV. kerületében, Zuglóban történt 2019 augusztusában. A 3 éves kisfiú édesanyjával és annak barátaival sétált, amikor a tilos jelzés ellenére átszaladt a zebrán. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. ​A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) még 2019 nyarán indított nyomozást a haláleset ügyében, melyet nemrégiben fejeztek be.

A police.hu felületén ma megjelent egy közlemény, melyben nem tesznek említést arról, hogy az ominózus ügy L.L. Juniorhoz kapcsolódik, de az említett utcanevek alapján kikövetkeztethető, hogy a leírtak a 2019 augusztusában történt halálesethez kapcsolódnak.

"A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálták az ügyet, tanúkat hallgattak ki, bizonyítási kísérlet keretében rekonstruálták a baleset körülményeit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves édesanyát. A Közlekedésrendészeti Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a nővel szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére" - olvasható a police.hu oldalán közzétett szövegben.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2