Sztárok

Lissák Laura: „A szerelmem hiányzott a legjobban” – Interjú

A csodaszép táncművész, Lissák Laura is szerepel majd a Farm VIP legújabb évadában – a műsor sajtónapján lehetőségünk volt a Dancing with the Stars profi táncosával beszélgetni, és többek között arról is kérdeztük őt, hogy mi hiányzott a legjobban az életéből a forgatás alatt.

„Ez egy nagy kihívás volt nekünk”

November 20-án érkezik a Farm VIP című műsor negyedik évada a TV2 csatornáján: ezúttal is híres emberek és ismert sztárok versenyeznek majd egymással két csapatra osztva a realityben, melynek műsorvezetője ismét Demcsák Zsuzsa lesz, míg a gazda Gáspár Zsolt maradt az előző évekhez hasonlóan. A tegnapi napon egy sajtóesemény keretein belül bejelentették a versenyzőket is: a sárga csapatban olyan hírességek kaptak helyet, mint Rékasi Károly, Bíró Ica, Ripli Zsuzsi, Kiss Daniella, Takács Zsuzska, Kótai Mihály, Vajda Johnny, valamint Lakatos Levente. A piros csapat tagja lesz Polgár Tünde, Paprika Dorina, Balogh Edina, Rippel Feri, Szabyest, Sánta László, Szabó Simon, valamint Lissák Laura táncművész is, akit a Dancing with the Stars című műsorból már jól ismerhetnek a nézők. A sajtónapon lehetőségünk nyílt Laurával beszélgetni, és többek között arról is kérdeztük őt, mi hiányzott a legjobban neki a forgatás alatt: „A szerelmem hiányzott a legjobban, ez teljesen egyértelmű. Ez egy nagy kihívás volt nekünk, de én azt gondolom, hogy bármilyen kapcsolatban azért az, hogy nem tudod, mennyi időt leszel távol a másiktól, nem tudsz vele beszélni, nem tudtok találkozni, nem tudod megérinteni, nincs köztetek semmiféle kapcsolat, azért ez borzasztóan nehéz volt és lelkileg megviselt. De azt kell mondjam, hála a jó égnek, megerősítette a kapcsolatunkat, nagyon jó lett a szövetségünk, bár régen is jó volt. Elképesztő, hogy mit tud tenni egy ilyen elzártság az emberrel. Szerintem valaki vagy rájön, hogy valamin változtatnia kell az életben, vagy rájön arra, hogy ő nagyon jó helyen van. Én azon szerencsés emberek közé tartozom, aki elmondhatja magáról, hogy nagyon jó helyen van”. Íme a teljes beszélgetés:

Nem ez lenne az első alkalom, hogy az Osztrák Tölgy kikacsint a párkapcsolatából.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.