Sztárok

Megindító emléket idézett fel a gyermekkorából Liptai Claudia: „Üvöltve zokogtam”

Liptai Claudia elárulta, hogy fiatal lányként melyik volt az egyik legmeghatározóbb élménye, amely nagyon megérintette lelkileg.

Máig emlékszik rá

Kendőzetlen őszinteségéről, kifinomult humoráról ismerte meg az egész ország Liptai Claudiát, aki sosem rejti véka alá azt, amit gondol. A műsorvezetőnő nem tartja gyengeségnek, ha valaki felvállalja az érzéseit, éppen ellenkezőleg: bátran beszél a rosszabb periódusairól is, ahogyan az sem állt távol tőle, hogy megossza a nyilvánossággal gyermekkora egyes részleteit. Nemrég például arról a meghatározó élményéről mesélt, amelyre mind a mai napig emlékszik, hiszen olyan érzelmileg felfokozott állapotba került, hogy képtelen volt visszatartani a könnyeit. Részletek a galériában!

Bár a televíziózás és a rádiózás határozza meg Liptai Claudia mindennapjait, a műsorvezető amikor csak teheti örömmel ragad könyvet és hódol olvasási szenvedélyének.
Kattints a további képekért!

Liptai Claudiának három olyan emlékezetes születésnapi bulija volt, amelyet örökre a szívébe zárt – azonban van, amire nem emlékszik vissza szívesen.

Leadfotó: YouTube/ Partizán

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!