Sztárok

Tényleg plasztikáztatott! Liptai Claudia bevallotta, kés alá feküdt

Liptai Claudia nem tagadja tovább, hogy sebészkés által tökéletesedett.

Liptai Claudia tagadta, hogy átesett a beavatkozáson

A 43 éves Liptai Claudia, aki immár két gyönyörű gyermek, a 10 éves Panka és a 7 hónapos Marci anyukája, éveken át tagadta, hogy lett volna bármilyen plasztikai beavatkozása. Ennek ellenére sokakban újra és újra felmerült, hogy a híresség esetleg megcsináltatta a melleit. A színésznő-műsorvezetőről 2009-ben például dögös fotók készültek egy magazinnak, a képeken pedig olyan tökéletesek votak a keblei, hogy nehezen lehetett elhinni, a természetnek köszönheti.

"Ez teljesen az én magánügyem, szeretnék megnézni minden szoptatás utáni nőt, hogyan néz ki a melle. Nézzék meg a képeket, és döntsék el, fel van-e varrva a mellem vagy sem" - nyilatkozta akkor a lapoknak Claudia.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.