Soha nem hallott történet: így indult Liptai Claudia karrierje

Elsőre neki sem sikerült.

Elutasították, de nem adta fel

A színésznőt Árpa Attila hívta el első televíziós castingjára. Bár akkor nem kapott műsorvezetői lehetőséget, később felkérték, hogy szerepeljen a ’Csíííz’ című műsorban, amely után egymást érték televíziós megkeresései.

Szinte a kereskedelmi televíziók berobbanásával egy időben tűnt fel a képernyőn Liptai Claudia, akit volt főiskolai társa, Árpa Attila hívott el élete első, televíziós castingjára.

„Abban az időben olyan arcok is feltűntek a televízióban, akik korábban ismeretlenek voltak. Egyszer csak ott voltak, ahogy én is. Engem Árpa Attila hívott el az első TV-s castingra. Együtt jártunk főiskolára, ő producernek, én színésznek tanultam. A casting után jelezték, hogy ez most nem sikerült. Aztán később mégis felhívtak, bekerültem a ’Csíííz’-be Koltai Róberttel, Beleznay Endrével és Magyar Attilával. Akkor egészen más volt a televíziózás” – emlékezett vissza Liptai Claudia, aki úgy látja manapság a streaming-szolgáltatók és a – gyakran tartalom nélküli influencerek – egyre nagyobb teret kapnak.

Lapozz, Liptai Claudia arról is mesélt, mit az, amiről lebeszélte lányát!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!