Sztárok

„Néha egy hajszál választ el attól, hogy fejszével széttörjem az ajtót” - hazugságvizsgálóra kötöttük Linczényi Márkót

Linczényi Márkó a karrierjét zenészként kezdte, majd néhány évvel ezelőtt podcastelésbe kezdett. Az első műsora a Márkó és Barna síkideg, amely jelenleg is az egyik legnépszerűbb podcast.

Linczényi Márkó a poligráfon

A 20 perc őszintén legújabb részében Linczényi Márkót kötöttük hazugságvizsgálóra, és azt biztosan elmondhatjuk, hogy az eddigi legszórakoztatóbb poligráf-vizsgálatnak lehettünk szem- és fültanúi. A podcaster mesélt dühkezelési problémáiról, és arról, hogy mitől tartja magát bukott színésznek, de arról is beszámolt, hogy mennyire szigorú önmagával. Az utóbbit összefüggésbe hozta az édesapjával való kapcsolatával is, de az apaságról is említett jó néhány szót. Jövő héten újabb epizóddal érkezünk, kövesd figyelemmel a Femcafe.hu illetve a Szeretlek Magyarország Youtube csatornáját.

Nézd végig a teljes adást itt:

Leadfotó: SzMo.hu / Nagy Boglárka

Vállald be! Légy őszinte! A műsor támogatója a Márka.
A műsor támogatója a Cofidis, az online hitelek specialistája.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!