Liam Neeson beszélt felesége haláláról

Natasha Richardson váratlan halálhíre lesújtotta az egész világot. A angol színésznő tragikusan fiatalon, alig 45 évesen távozott, 2009 márciusában. Tragikus síbalesetet szenvedett, amiben halálos fejsérülést szenvedett.

 
Liam Neeson nem beszélt szeretett felesége elvesztéséről, egészen mostanáig, mivel az Esquire-nek egy igazán szívszaggató interjút adott.Az 58 éves ír színész azt nyilatkozta, hogy felesége halála után a munkába menekült, de ez sem tudta feledtetni vele a tragédiát. Éjszakánként még most is összeszorul a szíve, annyira hiányzik neki a párja.
 
 
- Azt hiszem, úgy éltem túl ezt az egészet, hogy elmenekültem. A munkába menekültem. 
Erre senki sem készülhet fel. Az ember azt hiszi, hogy kisírja magát és már túl is van rajta, de ez nem így működik - mondta Liam Neeson.
 
A világsztár a beszélgetés során elmesélte a baleset utáni kálváriát is. Ugyanis Natasha Richardson az esést követően még órákig jól volt, és csak később kezdett el fejfájásra panaszkodni. Azonnal kórházba vitték és mivel a biztonságiak nem ismer
ték fel, nem engedték kómába esett felesége közelébe. Azonban mint utóbb kiderült ezek voltak a világhíres színésznő utolsó órái.
 
- Végül kimentem az épületből, nagyon hideg volt, és megláttam két dohányzó ápolónőt. Egyikük végre felismert, majd rámutatott az egyik hátsó ajtóra, és azt mondta, hogy arra menjek - idézte fel emlékeit a sztár.
 
Liam Neesonnal az orvosok azonban a legrosszabb hírt közölték, miszerint semmi esély a felépülésre. Ezért, miután a férj szeretteivel együtt elbúcsúzott feleségétől, lekapcsolták Natasha Richardsont az őt életben tartó gépekről.

Oldalak