Liam Neeson beszélt felesége haláláról

Natasha Richardson váratlan halálhíre lesújtotta az egész világot. A angol színésznő tragikusan fiatalon, alig 45 évesen távozott, 2009 márciusában. Tragikus síbalesetet szenvedett, amiben halálos fejsérülést szenvedett.

 
Liam Neeson nem beszélt szeretett felesége elvesztéséről, egészen mostanáig, mivel az Esquire-nek egy igazán szívszaggató interjút adott.Az 58 éves ír színész azt nyilatkozta, hogy felesége halála után a munkába menekült, de ez sem tudta feledtetni vele a tragédiát. Éjszakánként még most is összeszorul a szíve, annyira hiányzik neki a párja.
 
 
- Azt hiszem, úgy éltem túl ezt az egészet, hogy elmenekültem. A munkába menekültem. 
Erre senki sem készülhet fel. Az ember azt hiszi, hogy kisírja magát és már túl is van rajta, de ez nem így működik - mondta Liam Neeson.
 
A világsztár a beszélgetés során elmesélte a baleset utáni kálváriát is. Ugyanis Natasha Richardson az esést követően még órákig jól volt, és csak később kezdett el fejfájásra panaszkodni. Azonnal kórházba vitték és mivel a biztonságiak nem ismer
ték fel, nem engedték kómába esett felesége közelébe. Azonban mint utóbb kiderült ezek voltak a világhíres színésznő utolsó órái.
 
- Végül kimentem az épületből, nagyon hideg volt, és megláttam két dohányzó ápolónőt. Egyikük végre felismert, majd rámutatott az egyik hátsó ajtóra, és azt mondta, hogy arra menjek - idézte fel emlékeit a sztár.
 
Liam Neesonnal az orvosok azonban a legrosszabb hírt közölték, miszerint semmi esély a felépülésre. Ezért, miután a férj szeretteivel együtt elbúcsúzott feleségétől, lekapcsolták Natasha Richardsont az őt életben tartó gépekről.

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.