Lewis Hamilton két hónap után megtörte a csendet: ezzel az egy mondattal üzent az embereknek a világbajnok

Rajongók milliói várták, hogy hosszú hetek után a Forma-1 nagyágyújáról valami hírt kapjanak – ez most megtörtént, a hétszeres világbajnok egy mondattal üzent követőinek.

A nagy visszatérés – de vajon a pályára is visszatér majd?

A Formula-1 hétszeres világbajnoka mindig is aktív felhasználója volt a közösségi oldalaknak, ahol igen nagy követőbázissal rendelkezik – a 2021-es szezonzáró futam után viszont a brit eltűnt a kíváncsi szemek elől, miután elvesztette a világbajnokságért folyó küzdelmet. Két hónap után azonban most visszatért a rajongók nagy örömére, akik epekedve várták, hogy újra információhoz jussanak kedvencükkel kapcsolatban, aki nem titok, hogy igen rosszul viselte a Max Verstappentől elszenvedett vereséget. A brit ugyanis 2020-ban hetedik világbajnoki címével beállította Michael Schumacher rekordját, tavaly viszont le is előzhette volna őt, ám a drámai utolsó futamot Hamilton elvesztette, ezzel pedig Verstappen megszerezte élete első világbajnoki címét. A csata tehát meglehetősen szoros volt kettőjük közt, hiszen minden az utolsó versenyen dőlt el, szó szerint az utolsó kanyarokban – a feszült pillanatok és a díjkiosztó ceremónia után viszont Lewis eltűnt a nyilvánosság elől, így a száguldó cirkusz rajongói aggódni kezdtek érte. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a brit a vereség miatt végleg abbahagyja a versenyzést – ezt Hamilton és csapata, a Mercedes azóta sem erősítette meg vagy cáfolta, így a kérdés még nyitva áll. Most azonban az Instagram-felhasználók végre megtudhatták, mi a helyzet a sportolóval, aki egy mondattal üzent a világnak. Galériánkban mutatjuk!

Hamilton már egészen korán a sebesség és az autóversenyzés rabja lett: nyolcévesen kezdett gokartozni, 2000-ben pedig már formulaautóval versenyzett. A 37 éves sportoló mindössze 23 éves volt, amikor megszerezte első Forma-1-es világbajnoki címét, 2008 óta pedig gyakorlatilag megállíthatatlan volt – egészen a tavalyi évig, amikor Max Verstappen személyében kihívóra talált.
Kattints a további képekért!

A Megasztár felfedezettje az utóbbi időben rengeteget fogyott, a sok edzésnek köszönhetően pedig bombaformára tett szert - márpedig Reni ezt szívesen meg is mutatja közösségi oldalán, ha kell, akkor akár egy sokat mutató bikiniben is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak