Sztárok

Lewis Hamilton két hónap után megtörte a csendet: ezzel az egy mondattal üzent az embereknek a világbajnok

Rajongók milliói várták, hogy hosszú hetek után a Forma-1 nagyágyújáról valami hírt kapjanak – ez most megtörtént, a hétszeres világbajnok egy mondattal üzent követőinek.

A nagy visszatérés – de vajon a pályára is visszatér majd?

A Formula-1 hétszeres világbajnoka mindig is aktív felhasználója volt a közösségi oldalaknak, ahol igen nagy követőbázissal rendelkezik – a 2021-es szezonzáró futam után viszont a brit eltűnt a kíváncsi szemek elől, miután elvesztette a világbajnokságért folyó küzdelmet. Két hónap után azonban most visszatért a rajongók nagy örömére, akik epekedve várták, hogy újra információhoz jussanak kedvencükkel kapcsolatban, aki nem titok, hogy igen rosszul viselte a Max Verstappentől elszenvedett vereséget. A brit ugyanis 2020-ban hetedik világbajnoki címével beállította Michael Schumacher rekordját, tavaly viszont le is előzhette volna őt, ám a drámai utolsó futamot Hamilton elvesztette, ezzel pedig Verstappen megszerezte élete első világbajnoki címét. A csata tehát meglehetősen szoros volt kettőjük közt, hiszen minden az utolsó versenyen dőlt el, szó szerint az utolsó kanyarokban – a feszült pillanatok és a díjkiosztó ceremónia után viszont Lewis eltűnt a nyilvánosság elől, így a száguldó cirkusz rajongói aggódni kezdtek érte. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a brit a vereség miatt végleg abbahagyja a versenyzést – ezt Hamilton és csapata, a Mercedes azóta sem erősítette meg vagy cáfolta, így a kérdés még nyitva áll. Most azonban az Instagram-felhasználók végre megtudhatták, mi a helyzet a sportolóval, aki egy mondattal üzent a világnak. Galériánkban mutatjuk!

Hamilton már egészen korán a sebesség és az autóversenyzés rabja lett: nyolcévesen kezdett gokartozni, 2000-ben pedig már formulaautóval versenyzett. A 37 éves sportoló mindössze 23 éves volt, amikor megszerezte első Forma-1-es világbajnoki címét, 2008 óta pedig gyakorlatilag megállíthatatlan volt – egészen a tavalyi évig, amikor Max Verstappen személyében kihívóra talált.
Kattints a további képekért!

A Megasztár felfedezettje az utóbbi időben rengeteget fogyott, a sok edzésnek köszönhetően pedig bombaformára tett szert - márpedig Reni ezt szívesen meg is mutatja közösségi oldalán, ha kell, akkor akár egy sokat mutató bikiniben is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tudósok előálltak egy új férfi fogamzásgátlóval, ami forradalmasíthatja ezt a területet.
Sztárok
Naomi Judd idén áprilisban két gyermeket hagyott hátra, akik a mai napig azon vannak, hogy ne lássanak napvilágot édesanyjuk öngyilkosságának rejtélyes részletei.
Sztárok
Miló Viktória szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd. Az egykori profi ökölvívó nemrég azt is elmesélte, hogyan és minek köszönhetően tett szert nagy...