Ő Leonardo DiCaprio új barátnője - a modell egyszerűen gyönyörű

A nagy nőcsábász hírében álló Leonardo DiCaprio nem éri be kevesebbel: csak gyönyörű modellekkel randizik - jelenlegi barátnője, Camilla Morrone pedig egészen kivételes szépség.

Csak modellekkel és szépségkirálynőkkel randizik

Már megszokthattuk, hogy egy olyan kaliberű világsztár, mint Leonardo DiCaprio csak a legszebb nőkkel veszi körbe magát: ez esetében sincs másként. Szinte felsorolni sem tudjuk azokat a híres fehérnemű- és fürdőruhamodelleket, akikkel az elmúlt 10-15 évben együtt töltötte az édejét - azonban egyikkel sem jutott el az eljegyzésig vagy a házasságig a Titanic című filmmel berobbant színész.

Leonardo jelenlegi barátnője, a modell Camilla Morrone viszont talán mégis tudhat valamit, ugyanis már 2017 ősze óta (azaz csaknem 4 éve) egy párt alkot a színésszel - sőt, a csaknem egy éves karantént is együtt töltötték el, a színész házában, Kaliforniában, ami hatalmas szónak számít, ha DiCaprio előző kapcsolatainak hosszúságára gondolunk!

Kíváncsi vagy ki az a szerencsés hölgy, aki elcsavarta Leonardo DiCaprio fejét? Kattints a következő oldalra és felfedjük a modell kilétét!

Fotó: Instagram

Oldalak