Ők a legértékesebb magyar celebek a Forbes listája szerint

Szerdától kapható az újságosstandokon az augusztusi Forbes, s a lap ismét listázta a legértékesebb hazai celebritásokat.

Íme a legismertebb és legértékesebb hazai sztárok

Szerdától már megvásárolható a Forbes nevű magazin legfrissebb, augusztusi lapszáma, melyből kiderül, 2021-ben kik a legértékesebb magyar celebritások. A Forbes minden évben elkészíti ezt a listát, így egyáltalán nem meglepő, hogy - a "hagyománynak" megfelelően - idén is előrukkoltak vele. Pénztermelőképesség, tartalom, profizmus, közösségimédia-jelenlét - idén is ezt a négy fő szempontot tartotta szem előtt a Forbes, amikor összeállította az aktuális lajstromot, mellyel kapcsolatban a következőket írják: "Ami nem változott: a top 20-ba még mindig leginkább csak azok tudnak bekerülni, akik állandóan a vezető tévécsatornák képernyőjén vannak főműsoridőben. Ami változott: médiagazdasági-, hirdetői és tartalomfogyasztói szemmel is észre kell már venni azokat a self-made online sztárokat, akik a jól ismert Facebook–Instagram–Youtube-háromszögből és a Tiktokról törekednek a mainstream felé".

2017 után másodszor került a lista első helyére Sebestyén Balázs, méghozzá 921 ponttal. Tavalyi eredményéhez képest két helyet sikerült előbbre lépnie, így aztán Majkával együtt ő a legismertebb magyar. Ördög Nóra a második helyezért érte el (2016-ban az első helyet is sikerült megcsípnie), őt a magyarok 91 százaléka ismeri, 50 százalékuk kedveli és hitelesnek tartja, de csak 16 százalékuk követi. A harmadik idén Hosszú Katinka lett, aki 2018 óta mindig a dobogó legfelső fokára állt, ez azonban most nem sikerült neki.

Lapozz tovább, felfedjük a lista további helyezettjeit!

Oldalak

  • 1
  • 2