46 évesen ismét apa lesz László Boldizsár - Felesége kislányt hord a szíve alatt

László Boldizsár második felesége Helga már 8 és fél hónapos terhes, vagyis hamarosan megszületik első közös gyermekük, aki a Gréta nevet kapja majd.

Házassága alatt szeretett bele Helgába

A 46 éves operaénekes, László Boldizsár 2014-ben, öt év után vette feleségül fiatal szerelmét Nánási Helgát, most pedig első közös babájukat várják. A színésznek egyébként van már egy 20 éves lánya, akit Dorinának hívnak. Nem mindig volt ilyen idilli a művész magánélete, kapcsolata szerelmével ugyanis még előző házassága alatt alakult ki. Már közel fél éve volt együtt Helgával, amikor korábbi neje elé állt és elmondta, válni akar.

"Szinte az első találkozástól kezdve bizsergett közöttünk a levegő, a románcot az elején nem mertem otthon felvállalni, végül fél év múlva úgy döntöttem, nem titkolhatom tovább, tiszta vizet kell öntsek a pohárba. Meg kellett érnünk arra, hogy ezt a dolgot ésszerűen tudjuk kezelni, és ne haraggal váljunk el egymástól. Ma már újra fantasztikus a viszonyunk a volt feleésgemmel, nincs tüske" - mondta a kezdetekről korábban a Blikknek László Boldizsár.

Lapozz, cikkünk második oldalán kiderül, hogyan várják a babát!

Fotó: facebook.com/laszloboldizsar

Oldalak

  • 1
  • 2