Sztárok

Gólyahír: megszületett Kulcsár Edina és G.w.M. gyermeke – Szívmelengető apa-lánya fotón a tündéri Amara

Kulcsár Edina és párja, G.w.M., polgári nevén Varga Márk ennél boldogabbak már nem is lehetnének, hiszen csütörtökön világra jött első közös gyermekük.

Óriási a boldogság

Hónapok óta ment a találgatás, vajon mikor ad életet harmadik gyermekének Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő ugyanis úgy döntött, nem hozza nyilvánosságra a dátumot. Az utóbbi időben néhány sokat sejtető jel miatt többen azt hitték, hogy az Amara névre keresztelt kislány már megszületett, a Bors információi alapján azonban kiderült: az influenszer csütörtökön egy budapesti magánkórházban hozta világra G.w.M.-mel közös gyermekét. A lap úgy tudja, büszke édesapa is jelen volt a klinikán, mindenben támogatta kedvesét, és még újszülött kisbabáját is a kezében tarthatta. Szerencsére az anyuka és a kislány is jól vannak. „Isten hozott drága szerelmem! Varga Amara” – jelentette be az örömhírt az Instagram oldalán a népszerű előadó.

A 20 perc őszintén 3. évadának első részében a magyar rapperrel, G.w.M.-mel beszélgettünk.

Leadfotó: Instagram/ gwmmusic

Oldalak

Sztárok
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.