Hirdetés

Még egy kis Glamour-gála: a balesetből gyógyuló Kulcsár Edina így készült az estére

Kulcsár Edina csak úgy ragyogott párja oldalán a csütörtök este megtartott pink szőnyeges eseményen, a Glamour-gálán. A 25 éves volt szépségkirálynő, műsorvezető, divattervező és színésznő Az év közösségi média-sztárjának díjáért érkezett, ám azt végül Dukai Regina vihette haza. A szépség azoban nem csalódott, begipszelt kézzel is remekül érezte magát a partin.

Kulcsár Edina tündökölt a Glamour-gálán

A 25 éves Kulcsár Edina, volt szépségkirálynő, színésznő, műsorvezető, divattervező és modell, is szerepelt a Glamour-gála jelöltjei között, ő mint közösségi média-sztár volt jelen. Nem csoda, hogy a barna szépség bekerült ebbe a kategóriába, hiszen Facebook-oldalát jelenleg csaknem 65 ezren követik, ő pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy rajongói érezzék, fontosak a számára és hálás a támogatásukért. Edina naponta akár többször is posztol, a fotók mellé pedig szinte mindig ír néhány sort arról, mit gondol az élet dolgairól, vagy mivel foglalatoskodik éppen.

A gálára egyébként új szerelme, Andris is elkísérte, akinek ez volt az első nyilvános szereplése, de a szépségkirálynő szerint kiállta a próbát, a fiatalember jól bírta az újságírók rohamát.

Nem sok ember viseli olyan jól elsőre a nyílvánosságot, mint Andris! ❤️ Tegnap este volt az első olyan esemény ahol vé...

Közzétette: Edina Kulcsar2016. március 18.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!