Olyat mondott Kulcsár Edina pasija, hogy még mi is belepirultunk

Ezen mi is meglepődtünk!

Jól viseli a változékony időt

Hatalmas a pocakja Kulcsár Edinának. Aműsorvezető és párja, Csuti a Fitbalance Zero Gastrofestivál sajtótájékoztatóján jártak, ahol rákérdeztünk, ahol éppen szakadt az eső. Az elmúlt napokban szinte kánikula volt, most fülledt és párás az idő, kíváncsiak voltunk, Edina hogy bírja a mostani változékony időjárást.

"Nem vagyok alapvetően fejfájós típus, mostanában azonban sajnos, néha kicsit érezem a frontot, de ezt a terhességre fogom. Szerencsés vagyok, mert eddig minden kellemetlenség elkerült. Csuti mindenben segít, támogat, ez így nem is lehetne jobb" - kezdi mosolyogva Edina, és ebben Csuti is megerősíti:

"Nincs mit rosszul viselni szerencsére, és ha az elején tudom, hogy csak "ennyi" probléma lesz, akkor szerintem hamarabb belevágunk. Nincs migrén, nincs hiszti, nincs kiborulás, amikkel engem korábban a barátaim riogattak. Természetesen amikor hirtelen rátör Edinára az éhésg, akkor 6-8 percen belül virítani kell valamit az asztalra" - nevette el magát Csuti, akitől megtudtuk, ő nem az a szimpátiahízós fajta, tesz azért, hogy ne szaladjanak fel rá a kilók. De Csuti azt is kifejtette, milyen a szexuális életük most, hogy Edina állapotos.

Csuti arcpirító válaszáért lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!