Sztárok

Családi titkokról rántotta le a leplet Kucsera Gábor: a világbajnok kajakozó elárulta, mi okozta benne a legnagyobb szorongást

Kucsera Gábor számára a legfontosabb a családja boldogsága és biztonsága. Három gyermek büszke édesapja, a legszorosabb kapcsolatot pedig egyetlen fiával, Benivel ápolja – mint fogalmazott, ezt az idillt még egy olimpiai aranyért sem cserélné el soha.

„A gyerekeim mindig számíthatnak rám”

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata már hosszú évek óta tart. 2013-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, házasságukból pedig három gyermek született: Beni, Milla és Bella. A sztárpár házassága sokáig idillinek tűnt, nemrég azonban felröppent a hír, hogy nincs minden rendben köztük: már többször beszéltek arról, hogy a kapcsolatuk több válságot is megélt, így legutóbb sem tagadták, hogy valóban vannak problémáik. Az olimpikon elmondta, ennek ellenére továbbra is tart a házasságuk, nem váltak el, sőt, fel sem merült köztük a szakítás lehetősége. „Természetesen átfut az agyunkon, hogy vajon mi lesz, ha nem sikerül megmenteni a házasságunkat. Jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást. Mindent meg kell tudnunk beszélni – lehetőleg humorral, és nem karót nyelten –, hiszen van három gyerekünk, ők mindennél fontosabbak nekünk. Azt tartjuk szem előtt, hogy ők ne sérüljenek” – árulták el nemrég. A világbajnok kajakozó nemrég az új vállalkozásairól, a sportról, valamint a gyermekeivel való kapcsolatáról mesélt részletesebben: olvass tovább a galériában!

Gábor akár tűzbe is menne a gyermekeiért, akikkel nagyon szoros kapcsolatot ápol – különösen a legidősebb csemetével, Benivel. A sportoló, aki három gyermek édesapja, a Futtában című műsorban elmondta, hogyan alakult ki az évek során a szoros viszonya a fiával.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt sportoló nyáron hozta világra harmadik gyermekét, Bellát.

Leadotó: Instagram/ kucseragabor

Oldalak

Sztárok