Sztárok

Sokszoros Emmy-díjas színész állt a magyar alapítvány mellé: szívszorító, miért tekinti szívügyének, hogy az arcát adja a kampányhoz

Kristos Andrews, ötszörös Emmy-díjas amerikai színész is a magyar koraszülötteket mentő alapítvány, a Plüss Kommandó mellé állt. A fiatal amerikai sztár az alapítvány részére szervezett külön fotózáson is részt vett, amivel célja, hogy minél több embert buzdítson támogatásra.

Példaértékű cselekedet

A többszörös Emmy-díjas amerikai színész, Kristos Andrews plüss oroszlánját árverezi el ebben a hónapban a Plüss Kommandó. A kis oroszlán licitjéből befolyt összeg azoknak a PICiknek ad esélyt az életre, akik hónapokkal a születésük várható ideje előtt érkeztek, sokszor kritikusan kis súllyal, fejletlenül. A plüss játékfigura a színész saját kézzel aláírt, az Alapítvány sorszámozott piros szeretet szalagjával kerül licit alá. A Kristos Andrews által felajánlott plüssállat értékét tovább növeli, hogy a színész a szeretetszalagot személyes üzenettel látta el és a licitet megnyerő adományozó egy művészi fényképet is kap a színészről, melyre Vida Virág, Los Angeles-i magyar tudósító, és az alapítvány jótékonysági nagykövete a professzionális fotóst, Szász Zita Laurát kérte fel, hogy készítse el az amerikai fotózáson az ikonikus “Pink Wall” előtt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.