Krausz Gábor tényleg így vágott vissza Tóth Gabinak, vagy a szemünk káprázik?

A kommentelők már ebben is Krausz Gábor üzenetét látják.

Pedig Tóth Gabi gratulált is az exének

A hazai bulvárélet egyik legnagyobb pletykatémáját adta idén Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása. Előtte boldogan éltek ugye a vidéki házukban, amit Krausz Gábor folyamatosan igyekezett otthonosabbá tenni, hogy az megfeleljen Tóth Gabi igényeinek.

Hannaróza egyre nagyobb lett, a TV2-s karrierjük mind a kettejüknek sínen volt és van is, azonban mégis jött a törés. A külső szemlélőknek persze úgy nézett ki, hogy minden rendben van, ezért is lett ekkora a döbbenet.

Úgy néz ki kezd elülni a kezdeti konfliktus, de azért még van bőven feszültség a két szülő között. A kommentelők persze mindenben az üzengetést látják, és meg is mutatjuk a galériánkban, hogy Krausz Gábor részéről most mit szúrtak ki.

Ugyebár a Dancing with the Stars negyedik szezonjának a győztese Krausz Gábor és Mikes Anna lettek. Tóth Gabi közben azzal robbantotta fel az internetet, hogy gratulált az exe győzelméhez. Később a kamerák előtt is szívecskét mutatva annyit mondott: „Örülök, hogy hozzátehettem ehhez”.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...