Krausz Gábor drámai vallomása mindenkit sokkolt, erről a titokról nagyon kevesen tudtak

Tóth Gabi exe mindenképpen igyekszik maga mögött hagyni a múltat.

Ezt senki sem gondolta volna Krausz Gáborról

A bulvársajtó egyáltalán nem mondhatja, hogy unatkozik, mivel minden évben van valamilyen botrányos válás, amit reflektorfénybe lehet helyezni. Akadnak persze olyan párosok, akikre azt hitte a közvélemény, hogy együtt fognak megöregedni, vagy éppenséggel minden száz százalékosan rendben van a kapcsolatukkal. Ilyen volt Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme is, ami tragikus hirtelenséggel futott zátonyra.

Ezt persze a sztárpáros igyekszik elfelejteni, és inkább a közös kislányukra, valamint a karrierjükre koncentrálnak.

Azt persze mindenki tudta, hogy Krausz Gábornak vannak sötét foltok a múltjában, és a galériánkból ki is derül, hogy mi volt egy, ezek közül!

Újabb csodálatos produkcióval készült Krausz Gábor és Mikes Anna a Dancing with the Starsban. A páros gyakorlatilag egy bámulatos bécsi keringővel vett le mindenkit a lábáról, és így egyenes ágon jutottak az elődöntőbe. Ez jót is tesz a szakácsnak, mivel a Séfek séfe után ismét tud mire koncentrálni, így nem az exe jár a fejében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.