Kökény Attilát óriási kihívás elé állította a koronavírus miatt kialakult helyzet

Az énekes nem riadt vissza a nehéz fizikai munkától, de soha többé nem akarja átélni.

Kökény Attila autópályán dolgozott

A koronavírus-járvány senkit nem kímél, és az életünk minden területére hatással van. Ezt Kökény Attila is megtapasztalhatta, hiszen az első hullám alatt sorra mondták vissza a fellépéseit, és olyan kilátástalannak tűnt a helyzet, hogy bár az énekesnek voltak pénzügyi tartalékai, úgy gondolta, az a biztos, ha valami valamilyen egyéb bevételi forrás után néz. Sikerült is munkát találnia, de amit tapasztalt, azt soha többé nem akarja átélni.

Attila a nehéz fizikai munkától sem riadt vissza, ám arra nem számított, hogy mekkora kihívás elé állítja magát ezzel. Az énekes teste már nem volt képes alkalmazkodni az efféle terheléshez. Az első nap sem volt könnyű, de az ezt követők már igazi kihívást jelentettek a számára, az izomláz és a fáradtság is feladta neki a leckét.

Autópálya mellett dolgoztam a fiammal és a vejemmel. Reggel öt órakor keltem és csak délután hatra értem haza. 80 kilós korlátokat pakoltunk, ami nagyon megterhelő volt nekem, hiszen mégiscsak 46 éves vagyok. Amikor munka után hazaértem, ettem pár falatot és alig vártam, hogy ágyba kerüljek” – mondta Attila a Borsnak.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2