Énekes lett a Barátok közt sztárjából, elkészült az első videóklipje

Ugyan zenés színészként töltötte az elmúlt éveket, akik nem látogatják a budapesti teátrumokat, azok csak a Barátok közt sztárjaként tartják számon. Pedig ennél sokkal komplexebb az ő pályája és karrierje, amely most mérföldkőhöz érkezett.

Kocsis Dénes egy virtuális nagyölelést küld

Egy nagy ölelés az, amire most a világon mindenkinek szüksége van, hiszen már lassan egy éve nem öleltük meg családunkat barátainkat, rokonainkat. Kocsis Dénes egy virtuális átkarolással érkezett: megérkezett friss dala, Nagyölelés címmel.

Az Operettszínház sármos színésze, aki jelenleg a Barátok köztben is estéről estére szórakoztatja a nézőket, a színészkedés mellett kiadta első videoklipjét.

Feleségének írta Nagyölelés című slágergyanús szerzeményét, az épp esküvőjére készülő párnak ez a közös dala, Dénes és leendő felesége között a zene egy remek kommunikációs út.

"A Nagyölelés klipjében egy igazi szerelmes férfi látható, aki mindenképp haza akar jönni a szerelméhez, akár nehézségek árán is. A lényeg, hogy átölelhesse rég látott kedvesét" - mesélte a Dénes, aki Patocska Olivérrel és Tóth Zsuzsival közösen hozta össze a képi anyagot.

Leadfotó: facebook.com/kocsisdeneshivatalosoldal

Oldalak

Szólj hozzá Te is!