Kóbor János büszkén mesélt lányáról – Léna nagyon hasonlít az édesapjára

Kötetlen, baráti kapcsolat van köztük.

Büszke édesapa

Kóbor János Mecky, az Omega együttes frontembere boldog férj és családapa. Lánya, a 13 éves Léna nem is hasonlíthatna jobban híres édesapjára, céltudatos és nagyon tehetséges.

Sokszor figyelem a lányomat, Léna soha nem kihívó. Van benne egy természetes elegancia, amit a feleségemtől, Zsókától örökölt, tanult, de inkább visszahúzódó. A szabadidejében azt csinálja, ami a legjobban érdekli, táncol, énekel, zongorázik. Nagyszerű érzés, hogy nem érzem rajta a kamaszos lázadást, dacot. A kettőnk személyisége nagyon jól működik együtt. Apaként mindent meg tudok vele beszélni, nem titkolunk egymás előtt semmit. Őszinte, kötetlen, haveri, baráti kapcsolat a miénk. Léna nagyon jól tanul, de nem stréber, inkább vagány csajszi, aki kitűnő tanuló. Nagyon büszke vagyok arra, hogy természetes számára, hogy hozzám is fordul segítségért, például ha nem megy a matek, a fizika vagy a kémia, örülök, hogy nem csak zenei témában kéri ki a véleményem. Csodálom benne, hogy ügyesen használja a digitális világot, a kütyüket, de emellett rengeteget olvas, és szeret beszélgetni a barátaival és velünk is. Gyönyörű, okos, érett gyerek. Ha kell, kiáll magáért, ha hibázik, kijavítja. Az iskolában egészséges közegben van, ismerem a barátait, barátnőit, nem látok veszélyt körülötte. Nem féltem a lányomat, mert ismerem, talpraesett gyerek!” – mesélte lányáról Kóbor László a Story legújabb számában.

A rajongás szemmel láthatóan kölcsönös. „Hallottam, hogy máshol előfordul, de én nem érzem cikinek a szüleimet, én szeretek vele lenni!” – mondta el Léna.
Kattints a további képekért!

Felismert nőiességéről, családi állapotában történt változásokról és a jövőbeli terveiről mesélt az Anna and the Barbies énekesnője.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak