Sztárok

Különös véletlen: Ez a fickó nyolc éve megjósolta Kobe Bryant halálát

Az egész világ ledöbbent alegendás kosárlabdázó tragikus halálán.

Tragikus baleset

Ahogy arról mi is beszámoltunk múlt hétvégén minden idők egyik legtehetségesebb és leghíresebb kosarasa, a 42 éves Kobe Bryant és a 13 éves lánya, Gianna halálos helikopter-balesetet szenvedett, melyben összesen velük együtt kilenc ember vesztette életét. A baleset körülményeit egyelőre vizsgálják, de az biztos, hogy a kosaras helikoptere olyan sűrű ködben repült, hogy még a helyi rendőrség gépei sem mertek felszállni, ők azonban bevállalták a kockázatos időjárást.

A tragikus baleset előtt nyolc évvel azonban egy .Noso nevű Twitter felhasználó különös sorokat írt a közösségi oldalra. A tag ugyanis 2012. november 13-án kiírta a Twitterre, hogy "Kobe a végén helikopter-balesetben veszíti majd életét"

A hétvégi tragédia után, a nyolc éves posztot azonnal felkapták a felhasználók, és magyarázatot követeltek a különös jóslatra. A .Noso szánta- bánta az egészet, és szinte még ő is sokkot kapott, hogy hosszú évekkel ezelőtti gondolta valósággá vált. A jóslat egyébként úgy született, hogy aznap arról szóltak a hírek, hogy a legendás sportoló egy csapattársát reptette a helikopterén.

Fotó, Leadfotó: Profimedia- red dot
Forrás: businessinsider.in

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.