Egy éve halt meg Kobe Bryant – Özvegye ezt kérte a tragikus évfordulón

Kilencen veszítették életüket a végzetes helikopter-balesetben, köztük Kobe és 13 éves kislánya, Gianna. Vanessa Bryant gyásza feldolgozhatatlan, az asszony ezzel a kérdéssel fordult mindenkihez, aki szeretne megemlékezni az egy évvel ezelőtti tragédiáról.

Egy év a Fekete Mamba nélkül

Január 26-án van a sporttörténelem egyik legszomorúbb napjának első évfordulója. 2020-ban ezen a napon veszítette életét az Észak-amerikai Profi Kosárlabdaliga (NBA) elmúlt két évtizedének egyik legmeghatározóbb alakja, Kobe Bryant. A 41 éves kosárlabdajátékos 13 éves lányával és még hét másik személlyel utazott egy helikopteren, ami lezuhant. A tragédiát senki nem élte túl. Az egész világot sokkolta Bryant tragikus halála, amiről LeBron James, Michael Jordan és az NBA-csapatok is mind megemlékeztek. Idén özvegye, Vanessa Bryant külön kérést intézett mindenki felé, aki szeretne megemlékezni a szomorú napról.

Vanessa és Kobe Bryant 2001. április 18-án házasodott össze. Négy leánygyermekük született: Natalia nemrég ünnepelte a 18. születésnapját, az apja nyomdokaiba vágyó Gianna 13 éves volt, amikor édesapjával együtt életét vesztette, Bianka idén lesz négyéves, Capri pedig még egyéves sem volt, a tragédia idején.
Kattints a további képekért!

Vanessa Bryant már annyira tehetetlennek érezte magát, hogy képtelen volt ezt meglépni.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!