Kiss Ramóna kisfia szülinapját ünnepli – Fotókon a kétéves Noé

Ramóna láthatóan imádja az anyaságot, és boldogan mutatja meg kisfiát is a kamerának.

Boldog család

Nagy nap január 20-a Kiss Ramóna és férje, a kézilabdázó Lékai Máté életében, hiszen ezen a napon váltak családdá két évvel ezelőtt. A szerelmesek négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg, 2019-ben kötötték össze az életüket, és még ugyanennek az évnek a végén megszületett kisfiuk, aki a Noé nevet kapta. Ramóna évekig erősítette a Barátok közt szereplőgárdáját, majd műsorvezetőként is bemutatkozott, ő volt az X-Faktor és a Dancing with the Stars házigazdája is. A 36 éves sztár láthatóan nagyon élvezi az anyaszerepet, és boldogan osztja meg a közösségi oldalán kisfia életének legédesebb mozzanatait. Ezúttal is így tett: rettentő aranyos fotót posztolt a kis Noéról!

„Két évvel ezelőtt, reggel 8 óra 18 perckor megszületett életünk értelme! Boldog szülinapot kicsi Noé! Mindennel jobban szeretünk” – írta szerdai posztjában a színész-műsorvezető. A képen pedig az újszülött kisfiával látható.
Kattints a további képekért!

Az énekes korábban több, mint egy hétre egyedül maradt két és fél éves Pannival. A fiatal apuka őszintén mesélt erről a nehéz időszakról.

Leadfotó: instagram.com/ramona_kiss

Oldalak