Sztárok

Király Linda húsz éve nem volt szingli – Elmondta, hogyan éli meg az egyedüllétet

Nehéz időszakon van túl több szempontból is.

Összezárva önmagával

Király Linda szeptemberben számolt be arról, hogy hiába tartott be minden óvintézkedést, pozitív lett a koronavírus-tesztje, így karanténba vonult. Az énekesnő akkor elmondta, hogy először azt gondolta, csak az allergia tüneteit észleli magán, de amikor elment a szaglása, már sejtette, hogy más állhat a háttérben. A tünetek teljesen ledöntötték a lábáról, levegőt sem kapott, ráadásul teljesen egyedül kellett megküzdenie a fertőzéssel, hiszen tavalyi szakítása után hosszú évek óta először most szingli. Az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól a Blikk+Győző című műsorban mesélt.

Linda elmondta, nagyon megviselte a koronavírus, egész nap csak aludt. „Olyan volt, mintha elefánt ülne a mellkasomon” – fogalmazott az énekesnő. Betegsége alatt senkit sem engedett a közelébe, kutyusával zárkózott be a lakásába két hétre, nehogy szülei, vagy testvére, Király Viktor féléves kisfia elkapja tőle a koronavírust.
Kattints a további képekért!

A nő, aki nélkül Tom Waits ma nem lenne a világ leghíresebb kocsmazenésze.

Leadfotó: instagram.com/lindakiraly

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.