Kennedyék unokája szemtelenül sármos - Amerika egyik legdögösebb politikusa lesz

A fiatal Kennedy fiú még csak 28 éves, de már elvégezte a Harvardot és a Yalet is. Célja nem kisebb, mint részt venni az Amerikai Egyesült Államok kormányzásában. A női szavazók egy része már most rajong érte, hiszen a feltörekvő politikus szemtelenül jóképű.

A jövő reménységének tartják a Kennedy fiút

John Bouvier Kennedy Schlossberg 1993. januárjában született, családjának hírneve pedig az egész életére sorsdöntő hatással volt. Nagyapja John F. Kennedy volt, két nővére van. A manhattani Upper West Side-ra járt gimnáziumba, melyet természetesen egy Borostyán Ligás, a Yale Egyetem követett. Az egyetemen történelem szakra járt, azon belül is a japán történelem témakörében kutatott. 2017 őszén kezdte meg tanulmányait a Harvard Egyetem jogi karán, amely nem meglepő, hiszen egyik célja, hogy az Egyesült Államok kormányzásában részt vehessen. Nem ez volt az egyetlen terület azonban, amelyen próbálkozott az évek során.

2018-ban színészként debütált, a Zsaruvér nyolcadik évadának záró epizódjában szerepelt.

Az egyetem alatt folyamatosan dolgozott, első munkahelye szorosan kapcsolódik az addigra már mély Japánhoz fűződő kapcsolatához, ugyanis a tokiói Rakuten cégnél nyert el egy pozíciót. A cég internetes kereskedelemmel foglalkozott. Ezt követte egy sörfőzde, majd az Egyesült Államok államtitkársága.

Jack Kennedy Schlossberg imádja a rivaldafényt, kifejezetten élvezi a nyilvános megjelenéseket, néha Instagram-oldalára is a politikai élet szereplőitől kissé idegen hangvételű bejegyzéseket oszt meg. A laza, lázadó oldalt azonban ellensúlyozza, hogy rendkívül komolyan veszi munkáját és céljait.

Nem tudni, hogy jelenleg randizik-e valakivel, vagy még szabad a szíve, az azonban biztos, hogy vele kapcsolatban a barátnőjére keresnek rá a legtöbben a Google-ön.

Fotókon a fiatal Kennedy fiú!

Kattints a további képekért!

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak