Kék-zöldre verték a világsztár 19 éves lányát

Alec Baldwin lányát egy mélypont éri a másik után! Labilis érzelmi állapota miatt a fiatal modell nemrég kórházba vonult, majd amikor úgy tűnt, hogy túl van a nehezén és újra normális életet élhet, három férfi kezdte el zaklatni, majd meg is verték.

Brutális támadás érte

A „Daily Mail” értesülései szerint az eset hétfőn történt, amikor három ismeretlen férfi megtámadta és megverte Ireland Baldwint. Egy bennfentes információi alapján a férfiak már egy hete követték a modellt, akinek egyszer emiatt már segítséget is kellett kérnie egy biztonsági őrtől.

„Egy héttel ezelőtt pár férfi követni kezdte Irelandet Malibuban, és annyira közel mentek autójukkal az övéhez, hogy amikor Ireland visszaért a Soba Centrumhoz, megkérte a biztonsági őrt, hogy beszéljen a fickókkal és állítsa le őket.” – nyilatkozta a bennfentes. Ez sajnos nem volt hatással a támadókra, hiszen nem sokkal később bevárták a lányt és brutálisan megverték.

Azt nem tudni, hogy milyen okból támadtak Irelandre, de a szomorú tény az, hogy igencsak helybenhagyták. A legújabb róla készült fotókon jól látszik, hogy arca telis tele van kék-zöld foltokkal, nem is beszélve a lelki sebeiről.

Fotó: nydailynews.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!