Kautzky Armand testközelből élte át a New York-i terrortámadást, erről mesélt

Azt hitték, életük legszebb napjaik lesznek majd a New Yorkban töltöttek, ám a sors közbeszólt, és egy rémálomba csöppent a magyar színházi csapat.

New Yorkban volt az ikertornyok elleni támadásnál

Kautzky Armand igen gazdag karriert futott be színművészként. Munkájából fakadóan pedig rengeteget utazhatott, számtalan tájelőadást tudhat maga mögött. Járt egészen kis falvakban, de a világ legnagyobb és legpörgősebb városaiban is. Ilyen volt például New York, ahova mikor megérkeztek, ámulattal figyelték a nyüzsgő Nagy Almát. Pár nap múlva, azonban a feje tetejére állt a világ, hiszen a lehető legrosszabbkor tartózkodtak ott, mint utólag kiderült. 2001. szeptember 11-ét soha nem felejtjük el, ám Kautzky Armand nem csupán a televízióból követhette az eseményeket, hanem testközelből élte át - erről mesélt Szulák Andreának a Nyugi, köztünk marad! című műsorban a Life TV-n.

"Igazából a 2001-et Szulák Andi kihangsúlyozta nagyon ügyesen, mert akkor dőltek le a tornyok New Yorkban. Azért ez egy elég emblematikus időpont volt. És akkor én éppen a Szeretlek Faust című előadást játszottam, amely ment 15-16 évig, ezzel vendégszerepeltem New Yorkban és Washingtonban."
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2 Mokka

Oldalak